USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку тату користується популярністю у жінок

27 Липня 2009 08:55
У Луцьку тату найчастіше роблять представниці слабкої статі. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіла працівник одного із салонів краси міста Ірина Вініславська.
За словами Ірини Вініславської, улітку мешканки міста стали частіше звертатися до салону аби зробити собі малюнок на тілі. «Раніше популярністю користувався пірсинг. Однак зараз лучанки все частіше роблять тату, переважно термінове», – сказала майстер.
Зі слів панни Вініславської, найчастіше доводиться малювати квіти, японські ієрогліфи та тварин.       
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 11:22
А ще інтимні стрижки...Пірсинг на всіх місцях... Депіляція... в області бікіні...Солярій... Список довгий))))))
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 12:52
«Раніше популярністю користувався пірсинг. Однак зараз лучанки все частіше роблять тату, переважно термінове», – сказала майстер. ТЕРМІНОВЕ... значить і рішення є необдумане, а потім пів життя жаліють що зробили...
Анонімc Показати IP 27 Липня 2009 14:04
ага, вибирають красиві ієрогляфи, і малюють їх не знаючи що вони означають, недавно у маршрутці бачив дівку у якої було витатуйовані ієрогляфи які означають "зелена мавпа"!!!... :)))
Пшоно Показати IP 27 Липня 2009 14:39
а я б собі зробила б тату. от тільки чи довго воно мене тішитиме???? То гарно тільки тоді, коли ти ходиш у купальнику :-)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus