USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку в нових мікрорайонах немає поштових відділень

24 Грудня 2008 16:23
Значною проблемою для волинських поштарів стала відсутність приміщення для поштових відділень у нових мікрорайонах Луцька. Ця інформація прозвучала під час наради з питань стану та перспектив розвитку поштового зв’язку в області за участю заступника голови облдержадміністрації Василя Дмитрука, – 24 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Зокрема, в обласному центрі Волині немає поштових відділень у районі гіпермаркету «Там-Там», у районі вулиць Ковельської та Дубнівській, на Кічкарівці. За словами директора Волинської дирекції УЛППЗ «Укрпошта» Ярослава Кравчука, вони неодноразово зверталися до місцевої влади, проте це питання і досі залишається відкритим.
Довідково:
 
У ваговому еквівалентв волинські поштарі доставляють 30 тонн листів та адресації щодня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 24 Грудня 2008 17:09
Укрпошта обнагліла,купа приміщень є ,тільки плати оренду... привикли,шо все має бути нахаляву,якись добрий папа заплатить... пора позбавлятись від совково-жебрацького менталітету...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus