USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбувся фестиваль етнічних культур. ФОТО

19 Листопада 2012 13:40
Представники національних меншин Волині показали всю красу та автентичну неповторність своїх народів.

Ювілейний десятий фестиваль національних культур Волині «З чуттям єдиної родини» відбувся у Палаці культури Луцька 18 листопада, - інформують «Відомості.UA».

Учасниками дійства стали члени польської, німецької, чеської, російської, єврейської, вірменської та ромської громад, які мешкають на Волині.



Основною ж метою фестивалю було нагадати волинянам, наскільки важливо у наші дні взаєморозуміння між людьми та увага до національної культури кожного народу.



Кожна з громад підготувала невелику різножанрову концертну програму, яка демонструвала колорит, традиції їхньої праотчої землі.



Окрім того, у фойє Палацу експонували фотознімки та предмети декоративно-прикладного мистецтва. Виставки стали яскравими прикладами національних особливостей народів, представники яких мешкають на Волині.

Тож, усі присутні змогли насолодитися творчими номерами художніх колективів та відчути колорит різних національностей, дізнавшись про їхні історичні дороги.




На концерт завітали й представники місцевої влади. Зокрема, перший заступник міського голови Святослав Кравчук привітав учасників фестивалю і вручив їм подяки міського голови за активну співпрацю з Луцькою міською радою, збереження культурної спадщини, налагодження та розвиток міжетнічного діалогу.



фото: Волинська правда
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 19 Листопада 2012 23:36
Всі будемо толерастами, як у Еуропі.
Чеширский Кот до Рома Показати IP 20 Листопада 2012 11:09
Ты хочешь, чтобы как в союзе - мы советский народ? Проходили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus