USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбувся конкурс «маленьких патріотів». ФОТО

25 Серпня 2010 16:13
Святкування Дня незалежності та 925-ї річниці міста Луцька відбулося 24 серпня на «Острові сімейного відпочинку «Мадагаскар», що у центральному парку Луцька.

Захід пройшов за підтримки місцевого осередку політичної партії «Сильна Україна», - повідомили у прес-службі Луцької міської організації цієї політичної сили.

Центральною подією заходу стала конкурсна програма «Маленький патріот Луцька», участь у якій взяли понад 30 маленьких лучан.

Конкурсанти змагалися в обізнаності з історії держави, її символів, рідного міста та видатних земляків. На завершення конкурсу дітки разом з батьками виконали Державний Гімн України.

Переможцям змагання було вручено подарункові дитячі енциклопедії.

«Діти – наше майбутнє. А майбутнього немає без минулого. Саме тому ми намагаємось заохочувати їх інтерес до знання історії та плекати їх патріотичні почуття! Партія «Сильна Україна» організувала для маленьких лучан свято з нагоди 19-ї річниці Незалежності України, де кожен з них продемонстрував свої таланти та вміння: хтось співав, хтось – танцював, хтось – розповідав віршики. Це вже не перший подібний захід проведений для малечі «Сильною Україною». Переконаний – не останній» - наголосив голова бюро Луцької партійної організації «Сильна Україна» Андрій Разумовський.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ладомир Показати IP 25 Серпня 2010 16:53
тьфу :(
Helge Показати IP 25 Серпня 2010 22:37
Тигипко - патриётт!?!?! Какой страны?))) Надо быть идиотом и откровенным дегенератом, чтобы пиариться на детях... Впрочем, для страны, где здоровый образ жизни и спортивные передачи рекламируют производители водки и пива - это самое оно...
Ірочка Показати IP 28 Серпня 2010 21:29
а чого в першу чергу не кидається в очі, що зробили свято для дітей?! чого відразу плюватися і вбачати політику? так, під патронатом.... і що?! не на тому акцентуєте увагу, громадяни! наша країна ніколи не стане дружньою з такою нацією. це як в паршивому колективі, коли більшість дружить, але знайдуться й такі, що все підгадять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus