USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкриють ще один боксерський зал

21 Листопада 2011 14:52
Новий боксерський зал для систематичних безкоштовних занять відкриють у Луцьку.

Про це під час урочистого відкриття відкритого Кубка області з боксу заявив секретар міськради Григорій Пустовіт, - повідомили у Федерації боксу Волинської області.


Упродовж 18-20 листопада на базі Луцького дитячо-юнацького боксерського клубу «Золота рукавичка» відбувся відкритий кубок Волинської області з боксу та турнір на призи Луцької міської громадської організації «Центр фізичної культури та оздоровлення» серед юнаків 1998-1999 та 2000-2001 років народження.

Під час відкриття секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт, що найближчим часом в облцентрі Волині відкриється ще один боксерський зал для систематичних, безкоштовних навчально-тренувальних занять

Заступник начальника облуправління у справах сім’ї, молоді та спорту Ігор Дмитришин нагородив грамотою голову Центр фізичної культури та оздоровлення Олександра Лукашевського.

У змаганнях взяли участь 115 боксерів з міст Володимир-Волинського, Ковеля, Луцька, а також Горохівського, Ківерцівського, Любешівського, Маневицького, Волидимир-Волинського районів.

За підсумками змагань І загальнокомандне місце виборола команда відділення боксу комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради», здобувши 10 золотих нагород, ІІ місце посіла команда дитячо-юнацької спортивної школи для дітей сиріт з Володимира (7 золотих нагород), ІІІ – дитячо-юнацька спортивна школа «Юний динамівець» із Луцьк (4 золоті нагороди).

Крім-того, тренерсько-викладацький склад сформував збірну команду області для участі у Всеукраїнських змаганнях в наступному році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Spaceman Показати IP 21 Листопада 2011 15:40
Побільше би таких новин. А то, як правило, в нас відкриваються тільки нові генделики і ригайлівки, куди молодь і йде бухати, замість того, щоб займатися спортом.
8 Березня 26 Показати IP 21 Листопада 2011 15:40
Саме в нашому будинку діє цей зал "Золота рукавичка". Мало того, що цілий день з підвалу чути гуркіт та тупотіння, так ще й у вихідні організовують так звані змагання. В наш маленький двір втискують десяток авто, натовпи тренерів та батьків стоять під вікнами та палять. Ми, мешканці будинку проти таких клубів та змагань. Щиро бажаю панові Пустовіту відкрити ще один зал та звільнити нас від цих поневірянь.
Янек Показати IP 21 Листопада 2011 16:23
Нет предела возмущения!!!!!!!!!!! Мы должны радоваться,что наши дети занимаются спортом,а не пьют алкоголь и не принимают наркотики!С каким трудом выбивается какое-нибудь помещение.Опомнитеь, люди!Дайте детям заниматься спортом!!!!!!!!!!!
8 Березня 26 до Янек Показати IP 21 Листопада 2011 18:22
Створіть в вашому будинку спортзал та займайтесь. А нам дайте спокій. В нашому домі проживає багато літніх людей, їм цей заклад заважає жити.
Мама юного боксера до 8 Березня 26 Показати IP 22 Листопада 2011 08:49
Шановні літні люди із 8 Березня, 26! А у Вас що, дітей не було? Ви не знаєте, як це важливо, щоб 10-15 літні хлопчаки не тинялися вулицями, а займалися якоюсь корисною справою??? Я вважаю, що існування таких клубів – рідкісний в наш час позитив: по-перше - діти виростуть здоровими, по-друге - заняття там БЕЗКОШТОВНІ!!!
В.Лотоцький Показати IP 21 Листопада 2011 20:12
дякую тренерам золотої рукавички, що мене виховували, тратили свій час, ці роки неминули для мене даремно і я завжди з радістю їх згадую. З повагою В.Лотоцький
8 Березня" СУСІД" Показати IP 21 Листопада 2011 21:33
Н-е-п-р-а-в-д-а!!!!!!!,я також живу у цьому будинку і ніхто там не грюкає,я заходжу в спортзал спеціально подивитися,і там набагато чистіше ніж у деяких мешконців саме тих квартир,які так репетують, аж через ІНТЕРНЕТ. Там навіть ікони висять!!!!!!,а у вас безбожників немає!!!.Я ДОГАДУЮСЬ хто це БРУДИТЬ.Погляньте що робиться на сходовій,пройти гидко.То хто це робить?????????Превикли жити як сВИНІ!!!! Мені соромно,що я маю таких свино-сусідів.
Для 8-го Березня Показати IP 21 Листопада 2011 21:47
Чернецький планує відкрити у Вашому будинку замість спортивного клубу(де гуркіт і топіт)-нічний бар "Чері-2". Тоді Вам буде спокій і тиша.
Голос Совісті Показати IP 21 Листопада 2011 21:49
А згадайте, люди добрі, коли ви дивитеся будь-які змагання по телевізору, чи часто звучить з ваших уст «а чому наші не виграють?». Особливо під час міжнародних змагань. А причина проста - а де нашому підростаючому поколінню вчитися, де займатись? Немає у них підтримки та ще й «свідомі» лучани виступають проти створення клубів та секцій, тому що їм завжди щось заважає, завжди щось не так! Хіба не головне – щоб наші діти мали хоббі, захоплення, яке пов’язане із здоровим способом життя? Чому ж декому це не подобається? Думаю, причина в тому, що «моя хата з краю», кожен думає лише про себе та своїх дітей. Невже краще, щоб дітей виховувала вулиця, щоб вони нищили себе та своє здоров’я? А потім будете розказувати, що ви такі не були, раніше молодь була краща. А самі ж нічим не допомагаєте змінити на краще ситуацію із спортом у Луцьку! Тому краще задумайтеся, яке майбутнє ви хочете для себе та своїх близьких. Давайте будемо думати не лише про себе, а про наших дітей, наше підростаюче покоління. Будемо ставитися з повагою до майбутнього нашої країни. Шановні лучани, давайте не будемо перешкоджати луцьким юнакам та дівчатам займатись спортом та стати тою здоровою зміною, якої так потребує Україна!
Паштєт Ільючело ! Показати IP 21 Листопада 2011 22:27
Цей заклад допомагає дітям реалізовувати себе . Хай діти займаються спортом замість того щоб курити , пити і вживати наркотики . Добре було б, щоб відкрили ще один більший зал боксу , там де буде більше простору , тому що багато дітей займаються в одному малесенькому залі , доречі діти займаються безкоштовно ! Хай займаються та стають гордістю , чемпіонами України . Ми потім будемо гордитися своїми дітьми !!
Вікторія Майборода Показати IP 22 Листопада 2011 00:36
Ми всі багато говоримо про пагане виховання нашої молоді. Створення таких залів для заняття спортом несе за собою лише позитив,впершу чергу діти вчаться здоровому спсобу життя, досвідчені тренери закладають в них поняття "командного духу", а саме головне в наш час, що такі зали розраховані не лише на дітей із надто забезпечених сімей, заняття в "Золотій рукавичці " доступно кожній дитині. Тож про яку невиховану молодь ми кричемо постійно, коли самі позбавляємо наших дітей можливості проявити себе, знайти свій напрямок у житті. Люди добрі, може вже достатньо кричати на публіку, а кожен з нас подумає про майбутнє України!!! Багато робити не треба, просто не заважайте свідомим українцям, рвучким до роботи виховувати спортсменів, які в майбутньому здобудуть для нашої держави не одну нагороду, піднімуть її рейтинг у світовій спільноті!!! Більше треба таких клубів.
АРТУР Показати IP 22 Листопада 2011 08:28
Був свідком цих змагань. Отримав море адреналіну та багато позитивних емоцій і вражень. На високому рівні пройшла організація змагань, приємно, що багато дітей показували справжній якісний чоловічий бокс, будемо сподіватись, що серед них були майбутні “Клички”.
наталія Показати IP 22 Листопада 2011 08:42
Мда... сумно це якось... ви вважаєте, що краще було б якби замість споривного залу у вас в будинку відкрили бар??? тоді під вікнами будуть не тільки курити...
Просто Мария до наталія Показати IP 22 Листопада 2011 11:34
Бар? А когда это речь шла про бар? Захватили помещение бывшей котельной, устроили зал для занятия бандюков. После протестов жильцов закрыли, и вновь открыли уже зал для малолеток. Только вот нам спокойнее жить не стало. И не надо нас баром пугать, никто там бар не откроет.
А.Сидоренко, батько учня "Золотої рукавички" до Просто Мария Показати IP 22 Листопада 2011 12:23
Про які протести мешканців ви говорите (НЕПРАВДА), крім однієї квартири ніхто критичних оцінок серед мешканців будинку на адресу "Золотої рукавички" ніколи неробив. Навпаки багато дітей з цього будинку відвідують цей заклад і їхні батьки та й інші сусіди схвально відносяться до роботи клубу. Крім того, тренування там відбуваються в законом відведений для цього час. Що стосється "Бандюков", як ви виразились, то майте хоч каплю совісті називати так дітей, НЕСУДІТЬ ПО СОБІ. Там займаються діти з різних соціально-незахищених родин, сироти, напівсиріти та інші. Більшість з цих дітей стають студентами ВНЗ, працють в потрібних сферах життєдіяльності.
Вася Показати IP 22 Листопада 2011 09:17
Не знаю, як зараз, але у 90-х "Золота рукавичка" плодила у великих кількостях гопників і бандитів...
8 Березня 26 Показати IP 22 Листопада 2011 09:54
Ніхто не сперечається, що такі заклади потрібні. Але їх треба створювати не в підвальних приміщеннях житлових будівель. Створіть спеціалізований спортивний заклад т займайтеся на здоров’я. А на рахунок виховання можу додати, це видно по поведінці тренерів та батьків, які стоять товпою у дворі, палять плюються та гнуть мати.
Колишній боксер Показати IP 22 Листопада 2011 10:42
В такому місті, як Луцьк один боксерський зал це дуже мало, наприклад в м. Рівне таких закладів 5, в м. Володимир-Волинський – 3, в Ковелі – 2, і так далі, тому Луцька міська рада прийняла правильне рішення стосовно розширення боксерської бази в нашому місті. Бокс дуже популярний вид спорту, приваблює дуже багато юнаків та молодиків, яких треба забирати з вулиці, витягувати з комп’ютерів та відволікати від різних дурниць.
Фанат братів Кличків Показати IP 22 Листопада 2011 11:49
Потрібно більше проводити змагань з боксу, і не тільки юнацького рівня, а й дорослого і професійного. Колись вперше побачив змагання з боксу вживу, повірте це не те, що по телевізору, А ЗОВСІМ ІНШІ ВРАЖЕННЯ.
Давид Показати IP 22 Листопада 2011 13:14
угомоныть своъ гормони дорогы жителы будину,якщо ви не реалузували себе в житті не в якій сфері діяльності,то дітям і тренерам дайте можливість виховувати там чесним,сильних сміливих людей. За цей клуб в луцьку говорять тільки позитив,і говорять достойні люди.....!!!!!!!! а нащьот бандюків То ви дорогі жителі не праві...ніхто не знає як повертається доля в подальшому і хто як може так і виживає....і побільше б таких клубів БОКСУ відкривали б ....діти тренуються розвиваються,і в подальшому працевлаштовуються....на тренерів наговарювати не потрібно це уважаємі люди нашого міста,а якщо щось таке і відбувається біля ваших віко в чьому Я сумніваюсь то вийдіть і зробіть зауваження а не тут розпинаєтесь!!!!!!!!! не один клуб в місті не проводить БЕЗКОШТОВНИХ тренувань.а ЗОЛОТА РУКАВИЧКА проводить,діти займаються спортом ,розвиваються духовно,Я знаю діти їздять в Почаїв,ходять в церкву. так що дорогі жителі чи не жителі ті хто наводить наклеп на такий достойний клуб боксу УГОМОНІТЬ СВОЇ ГОРМОНИ і дайте працювати і розвиватись людям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВОВКА Показати IP 22 Листопада 2011 13:20
ЗОЛОТА РУКАВИЧЬКА ВПЕРЕД,.....ВИХОВУЙТЕ ЩЕ БІЛЬШЕ ЧЕМПІОНІВ.....ТРЕНЕРАМ ДЯКУЮ !!!!!!!! А МЕШКАНЦЯМ БУДИНКУ МАЄ БУТИ СОРОМНО ЗА ВСІ СЛОВА ЩО НАПИСАНІ НА КЛУБ!!!!!!!!!
адресовано для Васі від Андрія!!!!!!!! читай невдаха!!!!!!!! Показати IP 22 Листопада 2011 13:27
якщо ти по житті клоун то гопніки і бандити тут не до чього......і не говори глупостей на БОКС!!!!!!!!! тут ви всі герої пишите по аноніму а при зустрічі теряєте дар речі!!!!! так що закрийте рот і мовчіть...дайте клубу працювати...рукавичька тримайтесь!!!! удачі вам пацани!!!!!!!!!!!!
8 Березня 26 Показати IP 22 Листопада 2011 14:59
Смішно панове, дуже смішно читати коментарі на захист. Ви навіть не зрозуміли про що ми писали в нашому коментарі. Не напрягайтеся, охолоньте, крім нас це ніхто більше не читає. Краще слідкуйте за вихованням своїх тренерів.
ДОБРІ ЛЮДИ до 8 Березня 26 Показати IP 22 Листопада 2011 17:28
Дивно, нічього смішного там не написано... ніхто не "напрягається",люди висловлюють свої думки.
Макс Бортнік Показати IP 22 Листопада 2011 15:04
Шановні жителі 8березня 26,ви маєте пишатись,що один єдиний боксерській клуб у місті Луцьку саме у вашому дворі,а не нагаварювати на наш клуб.Я й сам займаюсь професійно боксом у "Золотій рукавичці",і саме тут я знайшов дуже багато друзів.Я планую стати як мінімум Майстром Спорту України,а в цьому мені допомагають наші тренери-викладачі,а ще дуже добре,що у нас безкоштовні тренування!!!Ці змагання,що проводились 18-19листопада 2011року в "Золотій рукавичці"показали, що наш клуб найсильніший в області!!!
ДОБРІ ЛЮДИ Показати IP 22 Листопада 2011 17:07
Як сказано вище,проти тільки одна квартира,шановні панове(8 Березня 26) заспокойтеся,не хвилюйтесь, "Золота рукавичка"як працювала так працювати і буде.А щодо виховання дивіться за собою,будь-ласка!!!
D0p1nG Показати IP 22 Листопада 2011 17:57
Просто Мария Сьогодні 11:34 Відповісти Захватили помещение бывшей котельной, устроили зал для занятия бандюков. Марія, повірте ці діти які займаються в клубі "Золота Рукавичка" ніколи просто так не будуть махати кулаками і застосовувати свою силу не по призначенню!Я це знаю по собі, бо сам займаюсь там.В нас дуже хороші тренери (самі найкращі), вони з малку навчають дітей, що фізичну силу можна застосовувати тільки в крайніх випадках, адже справжні чоловіки кулаки в хід пускають в самих крайніх випадках! Як говорив Висоцький "Бокс не драка, ето спорт отважных и т.д." Баньдюки це ті що я часто бачу в вас на районі , коли йду з тренування і сидять з сигаретою в зубах і з пивом в руках...Так що шановні мешканці задумайтесь! І не варто кидати голосні фрази в сторону нашого клубу!
ДАВИД Показати IP 22 Листопада 2011 23:57
ТРЕНЕРА В НАС ВИХОВАННІ І ЗНАЮТЬ СВОЮ СПРАВУ КРАЩЕ ЗА ВСІХ...!!!!! І НЕ ПИШІТЬ ДУРНИЦІ ПРО НИХ...ВОНИ ВЖЕ ВИХОВАЛИ НЕ ОДНОГО МАЙСТРА СПОРТУ ПО БОКСУ,А ЦЕ БАГАТО ЩО ЗНАЧИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мануель Показати IP 26 Вересня 2012 21:26
малаци отак і нада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus