USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку введуть понижуючий коефіцієнт вартості землі при оренді?

20 Травня 2009 17:26
Рада підприємців при Луцькому міському голові сьогодні, 20 травня, створила робоча групу для розробки проекту відсоткових ставок оренди земельних ділянок. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як ішлося під час засідання ради підприємців, зараз містом «гуляє» кілька варіантів обсягів відсоткових ставок. Директор департаменту підприємництва мерії Олександр Козлюк оприлюднив проект, який підготували в департаменті. Зокрема він передбачає, що максимальний обсяг оренди доведеться платити гральним закладам – 12% від вартості землі.
Натомість фінансовим установам чи АЗС – 10%, різноманітним кіоскам та літнім розважальним майданчикам – 8% (але на період діяльності), салонам краси, обмінникам – 6%.
Окрім того, наприклад, громадянам за індивідуальні гаражі, розташовані на комунальній землі, щороку доведеться викладати із власної кишені 3% від вартості земельної ділянки під спорудою.
Однак рада підприємців при градоначальнику ініціює розробку власного проекту обсягів відсоткових ставок – задля цього створено спеціальну робочу комісію. Також ця група повинна розробити механізм запровадження понижуючого коефіцієнту при оцінці землі – аби підприємці могли сплатити оренду, яка подорожчає.
Нагадаємо, торік депутати Луцької міськради вже відмовилися підняти обсяг оренди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Травня 2009 18:38
Правильно буде -рада антипідприємців рои міському голові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus