USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку вже готуються до зимових свят

17 Вересня 2013 17:30
Усе, що не встигли зробити у Луцьку в плані благоустрою до Дня Незалежності України, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук попросив керівників установ та підприємств виконати хоча б до новорічних свят. Про це він говорив 17 вересня під час наради у стінах мерії, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Святослав Кравчук, маючи нагоду поспілкуватися із керівниками підприємств та установ міста, згадав тему наведення благоустрою. Він зазначив, що багато чого із запланованого не вдалося зробити до Дня Незалежності України та до Дня міста. Тому потрібно це виправити до настання зими, а заразом і достойно підготуватися до новорічних і різдвяних свят.

«Треба входити у новий рік з якимись таким зовнішнім виглядом міста, щоб люди могли відчути повагу до нього… Щоб гості, які приїжджають до вас, приїжджають до нас, сказали, що наше місто дійсно комфортне, що тут приємно», - озвучив свої побажання віце-мер. Він просив не пошкодувати грошей на ілюмінацію, адже вона й так дорого коштує. Та й наступного року її знов можна буде використовувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus