USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочинають підготовку до новорічних свят

28 Жовтня 2014 12:27
Розпочати підготовку до зимових свят запропонували сьогодні, 28 жовтня, у Луцькій міській раді.

Про це під час оперативної наради повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

На думку посадовця, до новорічно-різдвяних свят залишилось зовсім мало часу. Він зауважив, що необхідно інтенсивно попрацювати над зовнішнім оформлення міста, а також бюджетних та комерційних установ обласного центру.

У нас є багато комерційних установ і не думаю, що хтось стане біднішим, коли наведе там лад. Минулого року прикрасили лише бюджетні установи. Так не піде. Готуйтеся, аби ми могли створити лучанам комфортні умови для святкування новорічних свят», - наголосив Святослав Кравчук і зазначив, що безпосередньо новорічний сезон розпочинається з 15 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
опа Показати IP 28 Жовтня 2014 13:19
Хватить брехати!!! Майже всі комерційні установи, офіси яких знаходяться на центральних вулицях міста постійно прикрашають свої вітрини до свят. Чи може вам "панове чиновники" ще й застілля проплачувати потрібно?!
Anonymous Показати IP 28 Жовтня 2014 13:43
Та які свята, яке оформлення? Води гарячої нема (який комфорт!), давайте гроші просвяткуємо! Будем сидіти немиті, смердячі, зате біля йолки гірляндою обмотані! Тут один мегакерівник вже "йолку" наказав поставити, в результаті в Ростов втікати прийшлось.
ізя Показати IP 28 Жовтня 2014 14:36
коментар було видалено
екскурсовод Показати IP 28 Жовтня 2014 17:37
до опалювального сезону не підготувались, ледарі, а їм йолки з гірляндами треба, дебілам, люди мерзнуть!
Христианин... Показати IP 30 Жовтня 2014 22:08
Христиане, может пора уже этим ГНИДОКОММУНИСТАМ (типа Кравчуков и ему подобных бывших комуняк) от Совдеповской Елки отречься навсегда ?????? И пора бы в части патриотического воспитания вернуться к украинским корням и традициям на РОЖДЕСТВО??? А деньги потратить на рождественские подарки детям тех, кто Украину защищает... ????????????? По-моему это человечнее, чем "ПИР ВО ВРЕМЯ ЧУМЫ!!!".....Ведь 30 ноября..... какраз годовщина событий разгона Майдана, память о первых пострадавших гражданах... А сейчас души Небесной Сотни еще годовщиной не отпеты, и Театральная площадь вместо скорьби будет местом праздництв??? Это же кощунственно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus