USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку засудили торгівця алкогольним сурогатом

10 Січня 2013 11:07
Мешканець Івано-Франківської області збував етиловий спирт на ринку Луцька, аж поки його підпільну діяльність із виготовлення і продажу алкогольного сурогату не припинили луцькі правоохоронці.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Так, у Луцькому міськрайонному суді розглянули кримінальну справу щодо Валентина К., котрий незаконно торгував підакцизними товарами.

Чоловік у кінці осені та на початку зими на одному із ринків обласного центру реалізовував алкогольний сурогат. Вдома, попередньо зробивши запаси, Валентин у кустарних умовах змішував спирт «сумнівного походження» з водою. А вже готовий продукт продавав любителям «зеленого змія».

Під час обшуку помешкання зловмисника міліціонери вилучили 3 скляні пляшки по 0,5 літра розведеного сурогату та 10-літрову пластикову каністру з етиловим спиртом. Окрім того, у кіоску на ринку знайшли 7 пляшок саморобного алкоголю.

Проти підприємливого чоловіка порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 204 - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Розглянувши матеріали справи, керуючись статтями 323 та 324 КПК України, суд призначив чоловікові покарання у вигляді обмеження волі на строк один рік із конфіскацією незаконно виготовленої продукції. На підставі статей 75 і 76 КК України суд звільнив чоловіка від відбування покарання, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мешканка Луцька Показати IP 10 Січня 2013 12:21
шановна стражі порядку, чому ви не зупинете продаж сурогату на базарчику біля "Салюту" в районі ДПЗ. Стоять там бабенки і з-під поли, постійно продають денатурат.Головне нічого не бояться, бо їх прикривають.Коли зробиш зауваження,що совісті не мають, бо років два вже померли любителі дешевого сурогату,вони хамлять і обзивають.Там уже були перевірки ,тільки вони далі це роблять, а ви їх приткрийте і дайте хоч одній цій гадині років 2,друга буде боятися.Спиваються мужики, а їм по барабанру.
Чеширский Кот до Мешканка Луцька Показати IP 10 Січня 2013 12:38
Такую дешевую бодягу хорошо в омыватель ветрового стекла заливать. Получается дешевле, чем антиобледенительные жидкости.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus