USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині засудили молодика, який «замінував» автостанцію

11 Березня 2015 16:27
Прокуратура Ківерцівського району підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 18-річного мешканця села Башлики, який 16 січня 2015 року «замінував» автостанцію у місті Ківерці.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Нагадаємо, після надходження повідомлення про замінування на спецлінію «102» Ківерцівського райвідділу міліції правоохоронці невідкладно організували комплекс оперативно-профілактичних заходів задля забезпечення правопорядку та безпеки громадян на території автобусної станції.

Кілька годин міліціонери разом з іншими службами перевіряли отриману інформацію, здійснили огляд приміщень станції, торгівельних закладів та прилеглої території. Тим часом роботу цих об’єктів призупинили, що спричинило незручності пасажирам та суб’єктам господарювання.

Повідомлення про замінування автостанції виявилось неправдивим.

Упродовж доби правоохоронці встановили особу зловмисника, який пояснив свою витівку тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі вироком Рожищенського районного суду молодика, який щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, визнано винним у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Йому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі зі встановленням 1-річного іспитового строку.

Довідково: згідно санкції частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України, вчинення завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 11 Березня 2015 16:46
а платити хто буде?
Еге-ж Показати IP 11 Березня 2015 17:35
Дійсно, потрібно бити по гаманцю: нехай сплатить затрати + штраф, і дати якесь попередження на перший раз. А так, ні користі громаді, ні молодику, бо судимість мало кого може виправити чи виховати - це вже тавро на все життя.
Максим Показати IP 11 Березня 2015 21:57
Та вже заплатив він: 1. Міліції 2. Адвокату 3. Прокурору 4. Судді А користь громаді? А хто це? Чому їм платити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus