USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку журналістів викликали до міліції через політику

13 Жовтня 2012 12:48
Двох працівників медіакорпорації «Аверс» викликали на бесіду до обласного управління МВС. На думку шеф-редактора телеканалу «Аверс» Наталії Московки, так на місцеві ЗМІ тисне кандидатка в народні депутати Олена Голєва.

Про це журналістка розповіла 12 жовтня під стінами міліцейського відомства.

З її слів, до міліції викликали двох працівників корпорації «Аверс». Окрім неї до правоохоронців довелося завітати головному редактору газети «Аверс-прес» Андрію Леву.

Найдовше допитували Московку. Вона не змогла оголосити деталі розмови зі слідчим, але висловила здивування викликом до силового відомства.

З її слів, правоохоронець розпитував про події, під час яких вона була на робочому місці, а знімальна група каналу туди не їздила. Водночас вона додала, що йдеться про кримінальну справу, яка стосується виборів до Верховної Ради України.

Тож Московка висловила припущення, що кандидатка в народні депутати України Олена Голєва намагається тиснути «руками» міліції на журналістів та втручається в роботу ЗМІ.

Окрім цього Московка розповіла, що в перерві між її та Левовим допитами, до слідчих приходила Голєва.

«Тобто пані Голєва сьогодні особисто контролює хід цього розслідування і їй, вочевидь, дали такі права, оскільки вона є кандидатом у народні депутати. І, користуючись цим, подружжя Голєвих просто використовує міліцію для того, щоб звести особисті рахунки зі ЗМІ, які їм не подобаються», – запевнює журналістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
lola Показати IP 13 Жовтня 2012 13:10
Побили горщики. Раніше Аверс ну дуже тісно співпрацював із Гольевою, а як на горизонті зявився грошовитий Палиця, то Аверс одразу ж переметнувся на його бік. Смішно спостерігати як кандидати скубляться з допомогою ЗМІ.
Маша Показати IP 13 Жовтня 2012 13:25
Чергова брехня. Інформація суттєво спотворена. Інформаційним виданням перед оприлюдненням інформації від "незалежних" журналістів варто спочатку подумати про власний імідж. P.s. До речі я працюю на "поверсі"...))) поки.
Бу-ба-бу до Маша Показати IP 14 Жовтня 2012 23:41
100% цьгоріч, країну продадуть в першу чергу журналюги продажні(((
ню ню Показати IP 13 Жовтня 2012 15:00
цікаво, який відсоток людей дивиться канал аверс, коли на стб, новому, іств та інших є цікаві багатобюджетні шоу? Що на аверсі дивитись? Судячи з того, як в рази впав тираж аверпресу можна сказати, що їм скоро кінець Хвільму.
Тоня Показати IP 13 Жовтня 2012 16:34
Наталії Московка = Олена Голєва - дві глибокі інтелектуалки :)))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus