USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зробили свято в будень. ФОТО

31 Травня 2012 11:30
У Луцьку з успіхом відбувся звіт художньої самодіяльності працівників освіти. Цим заходом у Палаці учнівської молоді педагоги обласного центру Волині фактично завершили 2011 – 2012 навчальний рік.
Варто зазначити, що пісенний «торт» на його фініші виявився «смачним» і візуально, і на слух.
Пісні сучасні, минулих років і ті, що вже встигли стати класикою, у виконанні викладачів луцьких шкіл та вихователів дитячих садків підкуповували високим рівнем виконання, потужною енергетикою та щемливим звучанням, що час від часу будило ностальгійні ноти у душах глядачів.
Номери, які представили на суд глядачів Юлія Бугайова (навчально-виховний комплекс №10), Наталія Білевич та Сергій Ольховий (правознавчий ліцей), Наталія Смітюх із дочкою Анною (садочок №33, на фото), Василь Бубенщиков (НВК №5), Сергій Скулинець (НВК №10), Ольга Романюк (гімназія №14), Тетяна Грицак (НВК №22) та інші, викликали справжній шквал аплодисментів. А пісня В'ячеслава Хурсенка «Соколята», блискуче виконана Віктором Лук'янчуком (НВК №7), вельми символічно нагадала про високе покликання педагога – давати потужний старт і окрилювати юнь, яка тільки почала своє життя.
«Те, що сьогодні ми побачили, – по-справжньому красиве дійство! Естрада втратила від того, що ви не пішли служити їй… А школа виграла від того, що ви прийшли працювати в педагогіку. Бо свій талант учні можуть розвивати лише у талановитих педагогів, а ви – талановиті!» – звернувся до самодіяльних артистів начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк.
Учасників дійства привітала керівник благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко. Вона вручила луцьким освітянам сертифікат на оргтехніку, яка полегшить працю педагогів. Випускник 18-ї школи Ігор Палиця у своєму рідному місті нині фінансує програму оснащення шкільних спортивних майданчиків та спортзалів тренажерами та іншим необхідним для розвитку сили і краси обладнанням. Воно стане в нагоді не тільки дітям, а й педагогам. У планах нардепа і створення та обладнання спортмайданчиків у кожному дитячому садку.
Від імені міського голови Миколи Романюка за прекрасне творче дійство самодіяльним артистам подякував секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт. Він висловив надію, що пісенна потуга педагогів обласного центру зростатиме й надалі. Як і матеріальна база освіти, на якій вони виконують одну із найпочесніших у світі місій – вчать дітей бути людьми і дають молодим соколятам крила та жагу до польоту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus