USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зупинили сім атракціонів. Бо вони – небезпечні?

13 Травня 2009 08:52
Інспектори територіального управління Держгірпромнагляду по Волинській області провели в регіоні перевірку атракціонної техніки щодо її готовності до безпечної експлуатації у весняно-літній період. Як наслідок, заборонено експлуатацію семи атракціонів у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі Держгірпромнагляду області.
Під час перевірки виявлено майже два десятки порушень вимог нормативних актів з питань охорони праці.
Зокрема інспектори заборонили експлуатацію семи атракціонів у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку через те, що виявлені під час технічного огляду спеціалізованою організацією порушення не було усунуто. За виявлені порушення нормативних актів з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 1 посадову особу.
Окрім того, у Ковельському парку культури та відпочинку експлуатується два атракціони підвищеної небезпеки, на яких не проведено роботи з вимірювання опору ізоляції та заземлюючих контурів.
У парку «Слов’янський» у Володимирі-Волинському також не проведено робіт з вимірювання опору ізоляції та заземлюючих контурів на атракціонах підвищеної безпеки, які мають електропривід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 13 Травня 2009 09:03
Вбивати таких руководітєлів атракціонів треба, а не адмінштрафи виписувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus