USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з’явилася мальована історія міста

25 Серпня 2008 17:20

Вчора, 24 серпня, у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбувся фестиваль сучасного малювання – граффіті. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Фестиваль був покликаний сприяти популяризації цього виду сучасного мистецтва серед молоді і возвеличення ідей творчого розвитку обдарованих молодих людей. За словами директора фестивалю Олександра Куяви, акцію можна вважати вже не тільки всеукраїнською, а  й міжнародною. Загалом у фестивалі взяли участь півтора десятка майстрів зі Львова, Рівного, Тернополя, Києва, Одеси та Мінська (Білорусь).
Художники малювали граффіті в двох тематичних напрямків – реклама спонсорів та зображення, на гіпсокартоновому полотні, історії міста від часів Любарта до майбутнього.
Як зазначив пан Куява, для всіх учасників  створений фонд підтримки творчої молоді. З нього всім учасникам, впродовж року, надаватимуться кошти для підтримки їхніх починань у галузі граффіті.
Музичний супровід забезпечив Валентин Темченко (DJ Well), який, у свою чергу, відзначив, що найцікавішою стала можливість побачити роботу майстрів, так би мовити, вживу.
«Тому що багато хто з них робить свою справу непомітно для інших. А шедеврами потім милуються всі», - сказав пан Темченко.
Довідково:
Цьогорічний фест відбувся під гаслом «Моє місто – моя історія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus