USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з’явиться музей наївного мистецтва та аматорства

24 Липня 2008 11:00
По вулиці Кравчука, 22-г у місті Луцьку невдовзі з’явиться музей наївного мистецтва та аматорства. Рішення про затвердження містобудівельного обґрунтування розташування музею із другої спроби затвердила міськрада під час чергової сесії. Про це 24 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Ініціатор побудови цього закладу – підприємець Віталій Войтович – збирається звести дво-триповерховий музей за власні кошти. За його словами, поштовхом до створення проекту стала дитяча мрія та прагнення розвивати культуру. Наразі у колекціонера є вже близько 300 картин-екземплярів.
Із першої спроби голосування про затвердження містобудівельного обґрунтування розташування музею не вдалося. Тоді міський голова Луцька Богдан Шиба особисто попросив підтримати проект тих, хто підтримує його. Обранці громади обласного центру Волині 24-ма голосами дали спорудженню музею «зелене світло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus