USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку з'єднають Львівську та ЛПЗ

23 Травня 2013 09:21
Кошти на спорудження контактної мережі для руху тролейбусів, виділили у місцевому бюджеті, завдяки чому з’єднають вулицю Львівську з районом ЛПЗ.

Микола Романюк наголосив, що частину грошей для реалізації цього проекту виділить завод «Кромберг & Шуберт», - повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Міський голова Микола Романюк провів робочу нараду з питань будівництва контактної мережі на вулиці Окружній. Це дасть можливість з’єднати тролейбусні лінії між вулицями Львівською та Боженка.

Учасники зустрічі розглянули проект, підготовлений ПП «Луцьккомундорпроект». Також обговорили питання фінансування цього проекту та технічні умови щодо його реалізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus