USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцьких супермаркетах відновлять знижки для ветеранів

22 Квітня 2010 16:31
Луцькі супермаркети тимчасово відновлять знижки для ветеранів війни - запроваджена у 2007 році система знижок буде відновлена з ініціативи міської влади.

Із метою забезпечення достойного вшанування подвигу ветеранів війни, прояву вдячності за їх титанічні зусилля в ім’я Перемоги, влада міста виступила із ініціативою щодо відновлення запровадженої у 2007 році системи знижок та товари для ветеранів Великої Вітчизняної війни у мережі супермаркетів міста, - повідомляє Луцький інформаційний портал .

На адреси мереж торгових підприємств міста було направлено листи-звернення міського голови з проханням підтримати таку ініціативу.

На пропозицію вже відгукнулася торгова мережа «Наш край», яка до Дня Перемоги та протягом травневих свят – із 4 по 9 травня проведе акцію «9 Травня – пам’ятаємо та схиляємось». Під час акції учасники бойових дій та інваліди І, ІІ та ІІІ груп можуть отримати у магазинах мережі гарантовану знижку у 9%. Для цього на касі потрібно пред’явити відповідне посвідчення.

Також 8 та 9 травня кожному покупцю в магазинах мережі «Наш край» буде вручена Георгіївська стрічка для вшанування пам’яті Героїв Великої Вітчизняної Війни.

До слова, парламентською постановою 2010-й рік проголошено в Україні Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus