USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку відкриють простір «Плюс Плюс ++» для ветеранів та сімей захисників і захисниць

12 Вересня 2022 09:21
Простір для ветеранів та близьких всіх тих, хто зараз захищає Україну, 12 вересня відкриють у ВНУ ім. Лесі Українки. Проєкт реалізовують у межах партнерської програми Veteran Hub «Плюс Плюс ++».

Як повідомляють організатори, цей простір – місце, де близькі захисників і захисниць зможуть отримати підтримку та розуміння. Також це точка, з якої ветерани повертатимуться з війни до своїх громад.

Мета проєкту «Плюс Плюс ++» – просування високого рівня культури надання послуг ветеранам та близьким захисників і захисниць. Команда Ветеран Хабу прагне залучити організації ширшого кола до місії реінтеграції ветеранів і підтримки їхніх родин.

Улітку 2021 року було відкрито вісім просторів-партнерів «Плюс Плюс ++», частина з яких закрилися через окупацію. Нині Волинський національний університет приєднується до мережі, щоб підтримати ветеранів та родини захисників і захисниць у Луцьку.

Простір в університеті працюватиме у будні з 14:00 до 18:00 за адресою: проспект Волі, 13, головний корпус ВНУ ім. Лесі Українки, вхід з внутрішнього двору.

Приходьте у «Плюс Плюс ++» для того, щоб:

побути серед своїх;

попрацювати та випити кави;

відвідати або провести події у просторі;

отримати онлайн-послуги Ветеран Хабу – підтримку юристів, психологів та консультантів з пошуку роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus