USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У липні поменшало інтернетного сміття

20 Серпня 2008 08:45
Частка спаму у поштовому трафіку у липні в середньому склала 78,9%. Найбільша його кількість зафіксувалася 11 серпня –  88,9%. За повідомленням  «Лабораторії Касперського», такі результати спостерігалися вперше за тривалий час і, ймовірно, це пов´язано із сезонним зниженням частки спаму. Про це 19 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією порталу RAMBLER, у липні помітно поменшало листів з шкідливим вмістом та фішинговими посиланнями. Вони склали  0,58%, що удвічі  менше від показників, які були зафіксовані у червні. Шкідливі файли  становили  0,27% усіх листів.
У лідерах спам-тематик у липні не відбулося змін у порівнянні з попереднім місяцем. Ними стали: «Медикаменти: товари  і послуги для здоров’я» (18%), тема сезону «Відпочинок і подорожі» (14%), спам «для дорослих» (12%) та  «Репліки елітних товарів»  (7%). Крім цього, прийдешній навчальний рік спричинився до хвилі спаму на тему «Освіта» (8%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus