USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Любешові з’явиться медико-реабілітаційний центр

29 Липня 2008 11:47
За словами голови Любешівської райдержадміністрації Василя Кореця, невдовзі у Любешові з’явиться перший на Поліссі медико-реабілітаційний центр. Для створення центру Волинський губернатор Микола Романюк виділив 130 тисяч гривень. Про це стало відомо під час наради голови ОДА Миколи Романюка із адміністративно-господарським активом Любешівського району, – 29 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Медико-реабілітаційний центр розташується у старому приміщенні центру зайнятості, – сказав голова Любешівської райдержадміністрації Василь Корець. Він створюється для інвалідів та одиноких людей. Центр буде оснащений спеціальним обладнанням: соляними шахтами, масажними кабінетами. У планах, за словами голови райдержадміністрації, – відкриття у медичній установі перукарні, майстерні одягу та взуття.
 Як зазначив пан Корець, вартість створення медико-реабілітаційного центру – 500 тисяч гривень. Облдержадміністрація Волині, за словами її голови Миколи Романюка, виділила 130 тисяч гривень. Частину грошей, за словами пана Коеця, нададуть із району. Наразі ж в установі уже зробили ремонт, залишилося купити медичне обладнання, – додав голова райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus