USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Любомлі впроваджують електронний документообіг

1 Серпня 2008 16:52
Любомльський район отримав субвенцію із державного бюджету обсягом 100 тисяч гривень для впровадження в органах влади системи електронного документообігу. Про це 1 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням сектору з питань внутрішньої політики, зв‘язків із ЗМІ та з громадськістю Любомльської РДА, восени минулого року райрада виграла грант обсягом 100 тисяч гривень для втілення проекту «Впровадження автоматизованої системи електронного документообігу як складової районної системи інформаційно-аналітичного забезпечення органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади». Нинішнього року такі ж кошти надійшли як субвенція з державного бюджету, ще 36 тисяч передбачили у районній казні.
За ці гроші було придбано комп‘ютери та різноманітну оргтехніку у всі місцеві та районну ради, підключено Інтернет, змонтовано і налагоджено роботу засобів автоматизованої системи, здійснено інші заходи. Також було проведено семінар-навчання з секретарями місцевих рад, учасники якого опановували роботу з відповідними програмами, вчилися користуватися Інтернетом, освоювали інші премудрості роботи з комп‘ютером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus