USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Mercedes’i волиняни віз цигарок на 67 тисяч

20 Квітня 2013 17:42
Тютюновий товар білоруського виробництва «Гродненська тютюнова фабрика «Неман», без марок акцизного податку затримали днями на території Любомльського району співробітники податкової міліції ДПС у Волинській області, - інформує прес-служба установи.

Про переміщення цигаркової контрабанди територією прикордонного району правоохоронці дізналися під час оперативно-пошукових заходів.

Контрабандний вантаж у легковику марки Mercedes транспортував мешканець Любомля, який не зміг пояснити походження вантажу та пункт його призначення.

Вартість затриманої тютюнової контрабанди – в межах 67 тисяч гривень. Нелегальні цигарки «Фест» білоруського походження вилучили.

За її переміщення на водія очкують фінансові санкції та конфіскація товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus