USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мешканки Ковельщини вилучили 660 літрів спирту. ФОТО

1 Липня 2011 09:41
У жительки Ковельського району правоохоронці вилучили 660 літрів спирту та 80 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції.
Співробітники УДСБЕЗ області розповіли, що повідомлення про реалізацію етилового спирту та фальсифікованих алкогольних напоїв на території Волині почали надходити ще у 2010 році. Про це інформує ВЗГ УМВС України в області.
Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, щоб виявити таку незаконну діяльність.
Днями було закуплено 20 пляшок горілки з етикетками «Поліська» та «Пшенична» у жительки Ковельського району. Жінка заробляла гроші на реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.
Окрім цього, працівники міліції вилучили у 56-річної Валентини 660 літрів спирту на загальну суму 20 тисяч гривень та 80 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції вартістю 1 тисяча 200 гривень, скляну тару, насос та шланг для зливу спирту.
За фактом реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв слідчий відділ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 204 – Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів Кримінального Кодексу України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus