USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У міністерстві не дослухалися до Клімчука?

3 Червня 2013 11:14
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук представив нового виконувача обов’язків генерального директора державного підприємства «Волиньстандартметрологія» Віктора Зайця. Раніше губернатор обіцяв, що новий керівник структури буде без приставки «в.о.».

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3-ого червня.

Віктор Заяць став новим керівником ДП «Волиньстандартметрологія». Нагадаємо, що у квітні колектив державного підприємства висловив незадоволення, коли без будь-якого офіційного представлення чи попередження з боку влади до виконання обов’язків генерального директора приступив новий керівник Віктор Микулишин.

Трудовий колектив вважав це рейдерством.
Своєю чергою, Борис Клімчук обіцяв розібратися із ситуацією. Зокрема за його словами, ДП «Волиньстандартметрологія» найближчим часом мало отримати директора без приставки «в.о.» і це не мав бути Віктор Микулишин.

Тож Борис Клімчук за рішенням колегії ОДА запропонував кандидатуру Тетяни Єрко на посаду генерального директора на затвердження Міністерству економічного розвитку.

Утім у Міністерстві, схоже, не дослухалися до рекомендацій ОДА і керівником у результаті призначили Віктора Зайця, а Тетяна Єрко стала першим його заступником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
спеціаліст Показати IP 3 Червня 2013 11:45
це суперечить указу президента про півищення статусу ода
цікавий Показати IP 3 Червня 2013 12:00
А куди подівся безязикий Ханзерук? На якій він нині державній посаді?
Знайомий до цікавий Показати IP 3 Червня 2013 14:13
напевне вже на високій "заслуженій" пенсії.
контра Показати IP 3 Червня 2013 14:55
Люди! Що для вас важливіше красиве і грамотне бла-бла-бла чи дії,які направлені на допомогу вам і вирішенню ваших проблем? Зараз чомусь язикатих(у кого підвішений язик) більше від професіоналів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus