USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську син побив матір і вкинув її в каналізаційний люк

10 Грудня 2008 12:52
Вранці 8 грудня працівникам Нововолинського міського відділу міліції розповіли про страхітливу знахідку в каналізаційному люкові. Без ознак життя  з численними слідами тілесних ушкоджень, із множинними гематомами, ранами голови, переломом грудної клітки, ребер та щелепи було знайдено 61-літню жінку, – повідомляють 10 грудня «Волинські Новини».
 
Правоохоронці одразу ж узялися за справу й за кілька годин зуміли відтворити події, що передували страшній трагедії. Як розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області  Анатолій Трофімов жінку позбавив життя її рідний син – 30-річний Андрій Ш.
 
За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, Андрій – колишній наркоман. Останнім часом став  частенько прикладатися  до чарки. Проживав із дружиною та двома дітьми. У сім’ї був єдиним сином, а тому мати леліяла його і намагалася з усіх сил допомагати та направити на «шлях праведний».
 
Зловживаючи спиртним, Андрій неодноразово навідувався до матері напідпитку та дебоширив – бив, кричав. Але вона терпіла. Рік тому запропонувала синові прийняти віру, позаяк сама відвідувала баптистську церкву. Але і це не допомагало.
 
Безпробудне п’янство впродовж кількох днів зовсім затуманило його розум. Син, як завжди, прийшов до матері. Між ними вкотре виник  конфлікт. Молодик не контролював себе від люті. Він кинувся на жінку та почав завдавати удари руками і ногами по голові та інших частинах тіла. Коли мати втратила свідомість, син подумав, що вбив її, і, злякавшись, вирішив приховати тіло. Приблизно о 02.00 Андрій викинув його в каналізаційний люк на подвір’ї будинку за місцем проживання жінки. Після скоєного син піщов додому та ліг спати.
 
Тіло потерпілої знайшли працівники водоканалу. Протягом двох днів у сусідів виникали проблеми з водою. Коли викликали рятувальну службу й почали відкачувати воду, то жахнулися. На дні каналізаційної ями лежала мертва жінка. Тіло було закривавлене, що свідчило про насильницьку смерть.

В ході слідства встановлено, що смерть потерпілої настала внаслідок  асфіксії (удушення водою). Виявляється, жінка була живою, коли її вкинули до каналізаційної ями.
 
Від міліції хлопець сховатися не пробував. Як пояснював правоохоронцям підозрюваний, він аж ніяк не намагався врятувати матір, оскільки був під дією спиртного. Коли вона після побоїв знепритомніла, хлопець, перебуваючи у шоковому стані, виніс тіло на вулицю. Спочатку ніс його на плечах, а потім просто волочив по землі. Про виклик швидкої він так і не задумався.
Тепер на злочинця, згідно зі статтею 115 частиною 1 ККУ (умисне вбивство), чекає ув’язнення на строк до 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus