USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі заборонили алкоголь під час «Євро-2012»

7 Серпня 2011 11:18
На «Євро-2012» і після нього на масових заходах, у тому числі футбольних стадіонах, буде діяти повна заборона на продаж, зберігання і вживання алкоголю.
У п'ятницю, 5 серпня, Сенат Польщі проголосував проти поправки до Закону про безпеку на масових заходах, якою дозволявся продаж низькоалкогольних напоїв на футбольних матчах , в тому числі під час матчів «Євро-2012». Про це пише ТСН.
Минулого тижня цю поправку прийняв польський парламент. Проте Сенат забракував продаж на аренах «легкого» пива.
Найбільшу полеміку під час дискусії викликало питання про можливість розповсюдження на стадіонах напоїв, що містять до 3,5% алкоголю, в тому числі під час футбольних матчів.
Іншим спірним питанням стало забезпечення запровадження так званих пришвидшених слухань на стадіоні, з використанням відеоконференцій.
Сенатор політичного блоку «Право і справедливість» Пітер Калета напередодні голосування звернувся до зали із запитанням: якщо сьогодні буде дозволено продавати алкоголь на стадіонах, як ми будемо запобігати продажу наркотиків у школах?
За повну відміну алкоголю під час масових заходів проголосувало 53 сенатори , 36 – проти.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
коля Показати IP 8 Серпня 2011 00:17
сууукі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus