USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У районах на прес-служби «скидають все, що можна»?

24 Березня 2009 15:28
Учасники презентації результатів проекту «Тренінги для працівників прес-служб державних установ Волинської області» констатують, що досі є низка проблем у діяльності «піарних» підрозділів владних органів. Про це 24 березня інформує репортер «Волинських Новин».
Начальник управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський вважає, що важливим завданням є те, щоб громадськість бачила діяльність органів влади і з позитивної сторони. На думку пана Малиновського, презентований проект – «перша позитивна ластівка».
За словами Валентина Малиновського, у розвинених країнах прес-служби державних органів працюють злагоджено. Наприклад, відсутнє явище, коли прес-служба одного міністерства подає інформацію, яка кардинально відрізняється від відомостей, оприлюднених прес-службою іншого міністерства.
Учасник тренінгів, представник радіо «Луцьк» Тарас Літковець відзначив: «Треба, щоб влада знала, що вони - наймані працівники виборців». На думку пана Літковця, у більшості країн Європейського Союзу прес-служби є хоч і порівняно малими, проте дуже ефективними. У нас же прості громадяни часто не можуть пояснити, чим займається та чи інша державна структура.
Заступник голови правління Волинського прес-клубу Богдана Стельмах відзначила, що під час тренінгів люди, які у районних органах влади виконують функції прес-служб, часто жалілися на те, що «на них скидають все, що можна». Адже так вказують самі керівники держустанов. А тому для них, на думку пані Стельмах, також варто проводити тренінги.
Валентин Малиновський погодився, що на працівників, які відповідають за зв'язки з громадськістю і ЗМІ, здебільшого лягає ще кілька інших функцій. Пан Малиновський це пояснює тим, що штатний розпис органів влади є обмеженим.
Довідково:
 
Проект «Тренінги для працівників прес-служб державних установ Волинської області» реалізовувався за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus