USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У російського консула в Луцьку була «файна плідна праця»

18 Грудня 2008 09:55
Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв свій візит до Луцька оцінив як «файну плідну працю». Про це він розповів під час зустрічі з головою Волинської облради Анатолієм Грицюком, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Прикметно, що консул спілкувався з Анатолієм Грицюком українською мовою. Євген Гузєєв розповів, що зустрівся з заступником Луцького міського голови Петром Гоцалюком і обговорив економічне становище облцентру.
Учора, 17 грудня, Євген Гузєєв відвідав луцьку школу № 5, де навчання ведеться російською мовою.
На сьогодні запланована зустріч із представниками Волинської торгово-промислової палати.
Окрім того, консул зустрінеться з владикою Волинської єпархії УПЦ Нифонтом, але він цілком задоволений підтримкою конфесії.
Натомість Анатолій Грицюк висловив вдячність, що наразі РФ розблокувала експорт продукції Рожищенського сирзаводу, адже це підприємство – на другому місці в питомій вазі молоко переробки області.

Голова Волиньради пояснив, що це питання вдалося вирішити після його зустрічі з російським послом Віктором Черномирдіним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Guest Показати IP 18 Грудня 2008 10:07
нарешті хоча б один консул рашки вивчив українську. браво!
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 11:20
ну че вы такие бестолковые- это же нормально, когда консул в стране пребывания говорит на языке страны пребывания- официальное лицо. этим он выражает свое почтение и уважение к жителям региона. А вы сразу - рашка. Хохляндия вы, вот вы кто.
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 12:44
Ото зробили з москаля львiв'яку- ''файно''!
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 13:32
Аноніму 11:20 Повага і пошана до країни перебування, на мою думку, має бути не тільки у консула, а й у всіх росіян, що є в Україні: і тих, що тут мешкають (в т. ч. й Ви:), і тих, хто тут тимчасово.
Анонім Показати IP 20 Грудня 2008 13:27
А что? Это для вас новость, что он украинский язык знает? Он на Украине учился и не тупой, вот и знает
Анонім Показати IP 22 Грудня 2008 10:23
туристам в Украине делать сейчас нечего- все вечно почему-то требуют говорить на украинском. если я приезжаю в другую страну, то изъясняюсь и на русском, на английском, немецком- или языке пребывания (отдельные слова). человек не может знать все- поэтому Украины туристической с таким подходом националистическим никогда не будет, если всем русским вы тыкаете незнанием украинского языка. а кстати, украинский никто в мире не знает и не признает, кроме Италии да Чехии- стран, где ваших работников множество.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus