USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Рожищах турбуються про якісне надання комунальних послуг

12 Лютого 2009 11:51
Відбулася тридцята сесія Рожищенської міської ради п’ятого скликання. На сесію прибуло 22 депутати. Про це 12 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Рожищенської РДА, основним питанням, що розглядалося на сесії було питання виділення субвенції для поповнення статутного фонду підприємства житлово-комунального господарства у розмірі 100 тисяч гривень.
За словами голови міської ради Сергія Замлинного, підприємство передали у міський бюджет з боргами і застарілою технікою. «Наше завдання – забезпечити населення міста якісними комунальними послугами». Рішення про поповнення статутного фонду ПЖКГ прийняте одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus