USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Санрайзу» немає умов для утримання маршруток, ‒ Вітинський

4 Жовтня 2012 14:37
Транспортне підприємство «Санрайз» має базу для утримання автомобілів, яка не відповідає ніяким вимогам.
Про це заявляє директор автотранспортного підприємства АТП 10701 Вадим Вітинський.

За словами Вітинського, ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД «взяло кусок землі в «Волиньрембуду» і сьогодні на цьому клаптику землі в них, так звана, база, яка абсолютно не відповідає ніяким вимогам. Там навіть не заасфальтована територія».

Вадим Вітинський розповів, що у Луцьку з транспортних підприємств лише АТП 10701 має повний спектр всіх акредитаційних вимог до такого підприємства. Мовляв, з-поміж іншого, воно має власну ремонтну базу, санітарну зону, місце для «відстою», контрольно-пропускний пункт, службу безпеки руху і навіть профспілку, яка захищає інтереси працівників.

«Це підприємство з 1960-их років, і воно має всю необхідну базу, щоб надавати якісні послуги. І змагатися з цим підприємством іншим підприємствам, які не мають цього спектру, фактично неможливо», ‒ заявив Вітинський.
За його словами, він почав займатися транспортом з 1996 року. «Це – підприємство «Луцькавтотранс». Підприємство було з нуля сформоване. Засновником був я, Микола Голєв і ще наш один із партнерів Олександр Шаміс».

Потім «в нас виник конфлікт, я вийшов із підприємства транспортного, відділився і працював окремо», ‒ розказав Вітинський.

З його слів, транспортне підприємство «Санрайз», «яке залишилося у власності сім’ї Голєвих», знаходилося до 2012 року на території АТП, співзасновником якого був Вадим Вітинський. «І постійно приходилося стикатися. Але в 2008 році ми з ним обмінялися активами: я йому віддав активи швейної фабрики, 25%, які належали мені, а він мені – свою частину транспортного підприємства», ‒ зазначив він.

Як каже Вітинський, він пішов на цей обмін, «бо не хотів абсолютно нічого з цим чоловіком мати спільного». «Але залишаємося ми і зараз на одному ринку разом, і йде постійна боротьба. І боротьба, я би сказав, вкрай непорядна», ‒ додав чоловік.

Зокрема, Вадим Вітинський розповів про конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у 2010 році.

«Сталося так, що ми мали конфлікт з «Санрайзом», який претендував на дуже велику кількість балів. Хоча, фактично він не має ні своєї бази, ні своєї стоянки: все було сфальсифіковано, вся інформація, яка була подана на конкурс, була сфальсифікована. І таким чином «Санрайзу» вдалося вклинитися в цю конкурсну боротьбу», ‒ зазначив Вітинський.

За його словами, АТП 10701 тоді виграло дуже багато маршрутів. «І «Санрайз» почав оспорювати це в судах», ‒ додав Вадим Вітинський.

Наразі ж, одна із засновників «Санрайзу» Олена Голєва «пред’являє зараз претензії до влади, щоб їй віддали маршрути, які вона нібито виграла в судах. І влада сьогодні на це не йде, тому що також не реагує на куплені рішення судів». Мовляв, суди приймають неправомірні рішення. «Наприклад, підміняють собою конкурсний комітет», ‒ додав Вітинський.

Він зауважив, що ексклюзивне право визначати переможця надано конкурсному комітету, адже в ньому є профільні фахівці. «В судах компетенція інша: законно чи незаконно було рішення це прийнято. А суд приймає рішення: скасувати рішення виконкому конкурсного комітету в частині переможця і визначити переможця. Хоча в постанові Кабміну чітко визначено, що тільки конкурсний комітет – єдиний орган, який може визначити переможця», ‒ зазначив Вітинський.

Однак, з його слів, «міська рада побачила цю ситуацію, і вона на сьогоднішній день трішки змінена».

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Луцької міської ради не погодився укласти договір на перевезення пасажирів автобусними маршрутами №25 і №16 з ТзОВ ВТП «Санрайз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЗМІ Показати IP 4 Жовтня 2012 15:37
Пане Вадиме, а є ще на цій святій землі люди, які хочуть чи можуть мати справи з Голєвими? Назви, і я тобі поставлю віскі "Чівас Регаль"
Чеширский Кот Показати IP 4 Жовтня 2012 17:40
Ну, наконец-то и Вадим Юлианович появился на сцене. Давно ждем-с. С первого акта этой мыльной оперы уже столько времени прошло, а вы молчите. Как там у классика: "Уж полночь близится, а..... все нет". Не стесняйтесь, продолжайте.
Оська Показати IP 5 Жовтня 2012 09:20
Чеширскому Коту мой респект!!!
ха-ха! Показати IP 5 Жовтня 2012 10:26
Вітинського В.Ю.з2010року не влаштовують рішення судів і перше це по його крімінальній справі де він був засуджений на два роки(умовно),за побиття дівчини в барі "Майдан"
Вкурсі Показати IP 5 Жовтня 2012 15:07
Як Голєви не намагались підставити Вітинського та повісити на него ярлик злочинця в них нічого не вийшло.Тепер Голєвих бере страх,бо вже над ними збираються хмари з кримвнальних справ.
Сергій Показати IP 10 Жовтня 2012 21:02
усі ненавидять голевих. мені на душі добре ,коли кидали чубляться- спаліть одне одного!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus