USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі під Луцьком – новий автобус. ФОТО

5 Серпня 2013 15:42
Учні та вчителі Жидичинської загальноосвітньої школи відтепер діставатимуться на навчання новеньким автобусом. З цієї нагоди на шкільному подвір’ї зібралося півсела. У своєму виступі заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк зазначив, що в рамках виконання державної програми «Шкільний автобус» упродовж найближчих двох років усі потребуючі отримають транспортні засоби.

Ще чиновник відмітив, що цьогоріч за кошти державного бюджету (загалом їх передбачено 4,5 мілйьона гривень) Волинь вже отримала 10 шкільних автобусів, і ще 2 надійдуть у вересні-жовтні. З комфортом, мовляв, доїжджатимуть на навчання школярі і педагоги Ківерцівського, Любешівського, Ратнівського, Горохівського, Турійського, Луцького, Любомльського, Камінь-Каширського та Ковельського районів.

Олександр Курилюк також поінформував, що під час телепроекту «Діалог з країною», який відбувся в лютому цього року, до Президента України Віктора Януковича надійшло понад 5 тисяч звернень. Запитання були різними. Чимало з них стосувалися розвитку інфраструктури села, зрівняння стандартів життя міських та сільських жителів. Українців цікавило й питання комфортного доїзду до школи як дітей, так і вчителів.

Для стовідсоткового забезпечення шкільними автобусами Волинській області ще потрібно близько 60 машин. Хоча проблеми з довезенням дітей на навчання немає: 70% учнів підвозять шкільні автобуси, решта – регулярними рейсами і спеціально найманими автобусами, за чиї послуги сплачує місцева влада.

За останні 5 років кількість шкільних автобусів на Волині збільшилася майже на 40%.
Фото взяті з Волинської правди.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus