USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У школах Волині перенесуть останні дзвоники і випускні бали

26 Січня 2010 17:50
Нинішнього року закінчення школи волинські 11-класники відзначатимуть до початку тестування - наприкінці травня, а не в 20-х числах червня, як це було в попередні роки. Спочатку планувалося, що атестати випускникам вручать 31 травня. Проте через проведення 30 травня виборів до місцевих рад торжества в школах довелося перенести. «У всіх школах із 1 по 18 травня пройдуть підсумкові контрольні роботи. Отож, 27 травня - офіційне закінчення навчального року», - каже прес-секретар міністра освіти і науки Олена Халімон.
Спочатку День останніх дзвоників планували відзначати 28 травня. Проте згодом, щоб випускні не перешкодили виборчому процесу, їх вирішено перенести на 29 травня.
Рекомендацію міністерства про зміну термінів проведення цих заходів усі українські загальноосвітні школи одержать вже наступного тижня. Фактично, відразу після випускного балу школярі, які планують вступати до вишів, поїдуть складати тести зовнішнього незалежного оцінювання. Перші випробування ЗНО розпочнуться вже 2 червня, - пише СіД.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
zubach Показати IP 27 Січня 2010 16:20
Через різні карантини, морози та вибори навчання цього року у школах так і не почнеться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus