USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У шоу-бізнесі визначились із кращими артистами. ФОТО

10 Січня 2013 13:50
10 січня в Лос-Анджелесі вручили щорічну премію діячів кіно, музики, шоу-бізнесу і телебачення.

Про це інформує ТСН.

Першою в списку найочікуваніших премій нового року стала People's Choіce Awards 2013, яка зібрала на червоній доріжці всіх наймодніших зірок, відзначених глядачами.

Переможницею в номінації «Краща кантрі-співачка» стала співачка Тейлор Свіфт. Кращою комедійною актрисою була визнана Дженніфер Еністон, чоловічий варіант премії отримав актор Адам Сендлер.

Головну премію people's Choice Awards 2013 отримала Кеті Перрі.

Актриса Дженніфер Лоуренс отримала премію відразу в двох номінаціях – «Улюблена акторка кіно» і «Улюблена кіно героїня».

Також серед переможців - Адам Левайн («Краща група»), Роберт Дауні-молодший («Кращий актор»), Меріл Стріп («Улюблена кіно ікона»), Зак Ефорн («Кращий актор драми»), Емма Уотсон («Краща актриса драми»), Кріс Колфер («Найкращий комедійний актор на ТБ»), Нікі Минаж («Кращий хіп-хоп-виконавець»), Ріанна («Найкращий R'n'B-виконавець»). Без призів не залишилися Сандра Баллок і Крістіна Агілера.

































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus