USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скандальному сквері Нововолинська тривають роботи.ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Серпня 2013 10:49
Незважаючи на протести журналістів та мешканців міста, роботи у сквері поблизу Вічного вогню та пам’ятника воїну-прикордоннику у Нововолинську – не припинялись.

ЧИТАТИ ЩЕ: Попри бійки і протести ремонт у Нововолинську таки розпочали. ВІДЕО

«Не дивлячись на загальне зубожіння територіальної громади, гнилі водогони, горбаті, як верблюди в пустелі Сахара, тротуари, ями і калабані на міських шляхах, побори у ДДУ, корупцію, діряві дахи, навкруги пам’ятника «Воїну-прикордоннику слава!» достроково розпочали укладку «костки». Без кошторису та, як вбачається, без дозвільних документів», - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

ЧИТАТИ ЩЕ: Новий скандал довкола скверу на Волині. РОЗСЛІДУВАННЯ

Завдання міськради щодо укладання доріжок скверу у Нововолинську – виконують. На два з половиною дні випереджають графік робіт зварювальники, які завершують демонтаж та монтаж теплотрас поблизу кафе «Міраж».

Освоїти 550 тисяч гривень на виконання об’єкту планують до зими.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus