USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У світ вийшов двотомник творів волинського поета

15 Жовтня 2009 18:56
Чергове літературне дітище презентував сьогодні волинський письменник Петро Мах. Із двотомником творів «Крайполе» автор знайомив читачів у стінах Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, – повідомляє репортер «Волинських новин».
«Крайполе» – це нове зібрання творів у двох томах, яке складається з вибраних віршів письменника – тих, що публікувалися раніше, і нових, ще не відомих читацькому загалу. До збірки також увійшов роман «Дикий брід», який розповідає про розвиток партизанського руху на Поліссі.
У центрі роману нової книги – трагедія двох сімей, української та польської, які потрапили у вир Другої світової війни. Роман створений письменником на основі власних спогадів про побачене і пережите тих нелегких років. За словами самого автора, новий двотомник «Крайполе» уособлює ту дорогу, якою він прийшов в українську літературу.
Книга побачила світ з благословення Патріарха Київського і всієї України-Руси Філарета та глави Української греко-католицької церкви Кардинала Любомира Гузара.
Привітати письменника з видатною подією до головної книгозбірні Волині зійшлися друзі, знайомі, шанувальники творчості та представники влади.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus