USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У таборі «Ровесник» упродовж літа оздоровляться 600 луцьких школярів

17 Червня 2008 18:45
Урочистим відкриттям оздоровчого табору «Ровесник» 17 червня розпочався цьогорічний літній сезон для луцьких школярів. Упродовж літа у таборі відпочинуть 600 луцьких школярів, - повідомили «Волинським новинам» в ІАЦ «Луцьк».
Загалом, у 2008 році на ремонт табору «Ровесник» з міського бюджету виділено 400 тисяч гривень. За ці кошти повністю оновлено харчоблок, придбано нові меблі, зроблено ремонт коридорів та кімнат. Окрім того, в таборі споруджено критий спортмайданчик та нове футбольне поле, функціонує комп’ютерний клас. Харчування дітей – шестиразове. Власне, влада планує збудувати на території табору басейн. Вихователями у „Ровеснику” працюють вчителі луцьких загальноосвітніх шкіл, які мають досвід роботи із обдарованими дітьми. Директор табору Ігор Данильчук зазначив, що зараз у таборі перебуває 200 дітей. Загалом у планах - оздоровити близько 600 луцьких школярів.
Минулого року на капітальний ремонт приміщень табору з міської казни було виділено більше півмільйона гривень. За ці кошти було зроблено капітальний ремонт спальних і душових кімнат, санвузлів, обідніх залів, повністю оновлено систему водопостачання. Все це дозволило дітям відпочивати у більш комфортних умовах, які відповідали усім санітарним нормам і вимогам. До цього часу табір „Ровесник”, починаючи з 1983 року, працював без жодного капітального ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus