USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Для 30 дітей з луцьких родин організували відпочинок у таборі

10 Червня 2019 22:50
30 дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відпочивають та оздоровлюються у дитячому таборі «Віфанія». Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Завдяки багаторічній тісній співпраці управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради та ВОБФ «Дитяча місія. Україна» діти з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, щоліта мають гарну можливість безкоштовно відпочити у дитячому таборі «Віфанія», що у селі Дубечне Старовижівського району Волинської області.

8 червня цього року стартувала літня відпочинкова кампанія.

Відтак, з 8 по 19 червня 30 дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відпочиватимуть у дитячому таборі «Віфанія», який розташований у мальовничому селі Дубечне, неподалік озера Людка.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Еге ж Показати IP 11 Червня 2019 13:11
Супер! Тільки не надто тисніть!!! на дітлашню ,нехай хоч з 10 днів відчують себе трохи щасливішими!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus