USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Тернополі впало 11-тонне табло. ФОТО

6 Квітня 2011 11:10
На центральному стадіоні міста Тернополя, який внесено до каталогу УЄФА як можливий об'єкт для проведення тренувань команд учасників «Євро-2012», під час реконструкції звалилося старе електронне табло.
Металічна конструкція поламала два з чотирьох кранів, якими проводили її демонтаж, - інформує Gazeta.ua.
«Демонтажем займалася будівельна компанія, яка проводить реконструкцію стадіону. На фінальній стадії, коли табло вже відрізали від опори, воно плавно похилилося на стрілу одного крану, а потім погнуло інший. Площа табло – близько 140 квадратних метрів. Очевидно, падіння сталося через різкий порив вітру, який подув зі сторони стадіону», - розповів директор Тернопільського міського стадіону Ярослав Колісник.
За словами Колісника, люди під час падіння табло не постраждали.
«Розказують, ніби воно обрушилося, сильно гепнуло, чи то хтось постраждав і потім швидку викликали – нічого такого не було, це, напевнее, зіваки придумали, яких набігло багато, - стверджує директор. - Насправді, ми не вбачаємо тут нічого страшного. Трибуни стадіону не постраждали. Збитки – тільки в компанії, яка проводила демонтаж».
Старе табло стадіону важило 11 тонн. Його встановили в 1993 році, і використовували до початку третього тисячоліття. Потім електроніка вийшла з ладу, і табло стояло без використання. В його конструкції гніздилися птахи.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus