USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька снігова брила знесла вивіску «Укртелекому». ФОТО

19 Лютого 2010 18:25
На пішохідній вулиці Лесі Українки в Луцьку в обідню пору з даху триповерхової будівлі зірвалася снігова брила і зірвала зі стіни 50-кілограмову вивіску-банер. Упала за кілька метрів від пішоходів.
Пригода трапилася о 13.10, коли вулиця Лесі Українки особливо людна. Випадкові свідки розповіли, що почули гучний тріскіт. Потім побачили, як на засніжений асфальт із гуркотом падає рекламна вивіска. Вона висіла над віконною вітриною відділення «Укртелекому».

«Якраз ішла з подругою біля офісу «Укртелекому» на Лесі Українки. Аж раптом поряд із людьми падає вивіска. Дзвінки удар, шматки криги і снігу. Люди шарахнулися врозтіч. На щастя, обійшлося. Нікого не зачепило», - розповіла свідок пригоди.

За мить із обірваного карнизу на даху навздогін вивісці падає ще одна снігова брила. Вона летить додолу і розбивається об асфальт на шматки, ледь не зачепивши двох жінок. Ті якраз виходили з приміщення відділення зв’язку. Останньої миті встигли відскочити.

Після падіння вивіски на вулицю вибігли працівники відділення та банку «Аваль». Постояли, поохкали та розійшлися. Комунальників і ремонтників не було на місці пригоди, принаймні, впродовж півгодини, - кажуть свідки.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
іруся Показати IP 19 Лютого 2010 18:43
То хакера на гарячому зловили, то вивіска впала. Якась невезуха в Укртелекомі....
Катерина Показати IP 20 Лютого 2010 13:25
У Луцьку 19 лютого школярці на голову впала крижана брила діаметром з півметра! Це трапилось за головним корпусом ВДУ в проході до центру зайнятості. Дорога в тому місці доволі вузька і оминути будинок, з даху якого майже кожні півгодини злітає крига майже не можливо. Знаю, що сторінки Волинських новин проглядає міська влада! Тож зробіть щось, щоб нашим дітям і нам було безпечно хоча б вдень ходити вулицями міста!
Вікінг Показати IP 20 Лютого 2010 13:41
Добре, що людина під тою вивіскою не йшла. МЖК не мають можливості позбивати, бо там одні доходяги працюють. Зате гроші беруть за утримання будинків дуже немалі.
Сергей Показати IP 22 Лютого 2010 18:48
это произошло ночью 18.02. так как самого утра в пятницу уже все было на земле и констукции вывески Укртелекома и литера Р с логотипа Райффайзена и другие конструкции с покрытия ... виновата природа и халатность со стороны хозяйствеников этого здания ... всегда грязно вокруг и снега никогда не кто не чистит больно смотреть как старшие люди мучаясь подымаются этими ступенями покрытыми льдом 8(( ужас ... одно хорошо что никто не пострадал , а все ремонтируется кто то даже на этом заработает денег 8)))
Автор-свідок Показати IP 23 Лютого 2010 12:50
Ні, шановний Сергію,це було о 13.10 саме 19 лютого, коли в обідню пору цього дня на вулиці було багато людей. Та й з фото видно, як вражені люди оглядають місце події.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus