USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У центрі Луцька замість дитмайданчика - сміттєзвалище

1 Липня 2013 17:06
Мешканці дворів, що на вулиці Степана Бандери та проспекту Волі ще декілька років тому просили міську владу вирубати хащі, які перетворилися на громадський туалет, повернути знесений комунальниками паркан та увімкнути ліхтарі, а, першою чергою, ліквідувати сміттєвалище, куди виносять залишки з усіх тутешніх закладів громадського харчування. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Сміттєзвалище знаходиться біля новенького дитячого майданчику у центрі Луцька. На ігрову площадку щодня приходить бавитися більше півсотні дітей, розповідає місцева мешканка Тетяна Дацишина. За її словами, довго на ньому затриматись просто нереально. Мовляв, сморід у дворі такий, що аж очі ріже.

М’яко кажучи, несвіжі аромати доносяться зі сміттєвих баків, що знаходяться поруч. Хоча, згідно із санітарними нормами, контейнерів має бути не більше чотирьох, один із яких для роздільного сміття, тобто пластику.

Тетяна Дацишина зауважила: «Їх тут було сім, але один забрали, а мені санвідділ дає відповідь що тут не може бути облаштовано стільки смітників, пан Ульчак направив інспекцію».

Також жінка розповіла, що прямо на подвір’ї перехожі та крамарі, які поряд торгують квітами, зробили справжнісінький туалет.

Мешканці бідкаються, адже проживають у самому центрі міста, а їхній двір нагадує стихійне сміттєзвалище.

«Обіцяного чекають три роки» - мабуть саме за цією приказкою працює місцева влада, кажуть люди. Бо ще 2 роки тому Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв провести у дворі благоустрій та прибрати звідси сміттєзвалище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мда Показати IP 1 Липня 2013 17:19
А самим слабо взяти лопату і фарбу й навести лад?
лучани Показати IP 1 Липня 2013 17:34
Там живуть нащадки заселених окупантів, вони працювати не звикли. Вони чекють ,що Родіна должна для них.
гіпотеза Показати IP 1 Липня 2013 22:53
Точно, чекали три роки і... тарифи з утримання будинків та прибудинкових територій підскочили в півтора рази: Романюк сказав - Романюк зробив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus