USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Тягнибока обурені, що на Іваничівщині політика домінує над економікою

16 Січня 2009 20:20
В Іваничівській районній раді немає консолідації, а тому їй варто саморозпуститися. Так вважає Іваничівський селищний голова, заступник очільника обласного осередку ВО «Свобода» Віктор Вілентко, – інформує репортер «Волинських Новин».
На думку пана Вілентка, від самісінького початку каденції Іваничівської райради там панує суцільний безлад. У сесійній залі БЮТ, «НУ» та «ЄЦ» та інші займаються взаємопоборюванням.
Віктор Вілентко зазначив, що розгляд економічних питань на сесіях ради може займати до півгодини, натомість політичні питання часом дискутуються по кілька годин.
Власне, Іваничівський селищний голова вважає, що в райраді бракує консолідації. Наприклад, уже третю сесію поспіль ставиться питання про оголошення недовіри голові Іваничівської райради Людмилі Лазаренко. Проте кожного разу це рішення провалюють, не набравши достатньої кількості голосів, – розповів Віктор Вілентко.
На сьогоднішній сесії райради селищний голова закликав депутатів до консолідації. У протилежному випадку він радить Іваничівській райраді саморозпуститися.
Довідково:
Під час сесії Волинської облради 23 грудня 2008 року тему політичних розборок на Іваничівщині порушували і в сесійній залі Волиньради.
У депутатському запиті голови фракції Блоку Юлії Тимошенко у Волинській облраді Олександра Свириди вимагалося дати оцінку діям заступників голови Іваничівської райдержадміністрації. Зокрема, стверджувалося, що автомобіль керівника Іваничівської районної ради Людмили Лазаренко у день Святого Миколая, 19 грудня, заблокували автівки двох заступників голови місцевої РДА. Цей запит сесія Волиньради не підтримала.
Депутат Волинської облради Наталія Фірко від імені кількох депутатів-нашоукраїнців оприлюднила інший запит, який теж стосувався Іваничівського району. «Помаранчеві» обранці просили перевірити діяльність голови Іваничівської райради Людмили Лазаренко у зв’язку з конфліктом, який виник між нею і керуючою справами райради Ніною Шумською напередодні однієї з сесій.
Цей депутатський запит також не набрав необхідної кількості голосів серед депутатів Волинської обласної ради. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Січня 2009 03:35
У тягнибока не обурені, а ОБКУРЕНІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus