USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У відсутніх депутатів вилучатимуть картки?

18 Вересня 2009 14:42
Обранець волинської громади Сергій Слабенко запропонував вилучати картки у депутатів, котрі відсутні у залі. Такі дії він мотивував регламентом сесії. Про це йшлося під час чергової сесії Волиньради,  інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пан Слабенко зазначив, що кількість депутатів у залі зменшується. Зауважимо, що перед появою обранців громади у залі, закінчилася 45-хвилинна перерва у роботі сесії. Він висловив думку про вилучення карток тих депутатів, котрі відсутні в залі. Такі дії пан Слабенко мотивував реплікою: «Щоб потім не було зайвих питань».
 
Керманич Волинської обласної ради Анатолій Грицюк зауважив, що буде працювати у запропоновану напрямку і поставив питання про звіт постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку. У підсумку 47 обранців громади віддали свої голоси за це рішення, а 14 – не голосували.
 
Щодо питань до доповідача, голови постійної комісії Волиньради з питань промисловості, транспорту і зв’язку Віктора Кобринчука, то депутати Волиньради поцікавилися освітленням у селі Піддубці. Пан Кобринчук зауважив, що деякі проблеми існують у селах Піддубці та Підгайці та ще в одному населеному пункті. Він розповів, що голови сільських та селевих рад радіють тому, що вулиці їхніх сіл будуть освітлені, проте, коли роботи підходять до завершення, виявляється, що в них відсутні кошти на електроенергію. Ці витрати погодилася взяти на себе Служба автомобільних доріг як експлуатаційні видатки. Очільник постійної комісії додав, що вже вирішено технічні питання.
 
Зауважимо, що важливим поштовхом для зрушення з місця питання освітлення сільських населених пунктів стала відповідна обласна програма. Не забарилися і результати, адже у минулому році на реалізацію програми було виділено 373,7 тисячі гривень, з них 200 тисяч – з обласного бюджету, а решта – з місцевих. За ці кошти здійснили капітальний ремонт зовнішнього освітлення у селищі Локачі, реконструкцію у Любомилі, Старій Вижівці та селі Бупинь Старовижівського району. Було також проведено зовнішнє освітлення кількох вулиць селища Любешів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus