USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському розводитимуть стрaусів та шиншил?

29 Серпня 2008 18:19
Одним із підпунктів проекту «Стратегії розвитку Володимир-Волинського району на 2007-2020 роки» є розвиток нетрадиційних галузей сільського господарства. Серед них – розведення струсів та шиншил. Про це 29 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами начальника відділу економіки Володимир-Волинської РДА Сергія Юзефовича, проектом «Стратегії розвитку Володимир-Волинського району на 2007 - 2020 роки» передбачається покращення умов життя населення завдяки реалізації стратегічних цілей. Це сприятиме всебічному розвитку регіону. Зокрема, технічної та комунальної інфраструктури, соціальної сфери, підприємництва, туризму, міжнародної співпраці та іншого. Щодо розвитку сільського господарства, то з’явиться ще й новинка – розведення нетрадиційних видів птахів і тварин, таких, як страуси та шиншили.
 
Проект розвитку району розглянеться для ухвалення під час наступної сесії Володимир-Волинської райради, – додав пан Юзефович.
 
Довідково:
 
«Стратегії розвитку Володимир-Волинського району на 2007- 2020 роки» підготовлена завдяки реалізації польсько-українського проекту «Стратегія – партнерство – ініціатива. Практичний досвід Польщі у сфері стратегічного планування і місцевого розвитку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Серпня 2008 17:51
Волинська aвстралія:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus