USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі через 30 років добудували спорткомплекс

19 Червня 2012 12:09
Сучасний спортивний комплекс із басейном відкрили у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили у прес-службі ОДА.

Так, у Володимирі-Волинському за участю голови облдержадміністрації Бориса Клімчука відкрили сучасний спортивний комплекс із басейном.

Міський голова Петро Саганюк розповів, що цей комплекс розпочали будувати ще у 1983 році, однак через нестачу коштів його законсервували. Відновили будівництво у 2000-му. А вже через 12 років завершили. Загалом на будівництво спорткомплексу залучили 4,7 мільйона гривень.

«Для того, аби сьогодні відкривати цей об’єкт, треба було мати дуже велику віру у 1983 році, коли виникла ідея та розпочали будівництво. А в 2001-му ми з Петром Саганюком утвердились у намірах добудувати сорткомплекс. Торік і в цьому році ми виділили гроші і завершили цей довгобуд», - зазначив Борис Клімчук під час церемонії відкриття.

«Спільними зусиллями багатьох людей нам вдалося зреалізувати ще одну прекрасну ідею. Спорткомплекс буде служити для людей, для молодого покоління багато років поспіль – набагато більше, ніж він будувався», - додав він.

Після церемонії урочистого відкриття вихованці місцевої дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували свої вміння та виконали показові номери.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus