USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському ярмаркуватимуть з усієї Волині

9 Жовтня 2009 10:54
Виконком Володимир-Волинської міської ради 10 жовтня організовує для володимир-волинців та його гостей ярмарок. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
На ярмарок до Володимира з’їдуться: Рожищенський сирзавод, Луцький спирто-горілчаний комбінат, ВАТ «Волиньрибгосп», ТзОВ «Волиньморепродукти», ТзОВ «Пегас-Прім», ТзОВ «Волиньпродукт», ПП «Всеволодівські делікатеси», ТОВ «Юкон-Продтрейд», ПП «ВІКІ», ТзОВ «Софія-шанс». Також свою найкращу продукцію представлятимуть місцеві підприємства та сільськогосподарські виробники.
 
10 жовтня вже з 9-ої години на центральній площі міста можна буде придбати різноманітні продукти – мед, цукор, горілку, яйця, кондитерські вироби, ковбасу, сало, м\'ясо, майонез, олію, живу та морожену рибу, пресерви, крупи, борошно, овочі і ще багато чого. А городники та садівники зможуть купити насіння, саджанці плодових і декоративних дерев, розсаду.
 
Не обійдеться ярмарок і без частування. На «Смаковиці по-володимирськи» кожен зможе задовольнити найвибагливіший смак. Найактивніші зможуть позмагатись в аукціоні – повідомляє офіційний сайт Володимира-Волинського.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus