USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі можна купити відверті антиукраїнські газети? ФОТО

15 Серпня 2009 09:00

У Володимирі-Волинському розповсюджується газета «Русь Триединая». Усе було б нічого, якби у ній явно не виражалися антиукраїнські мотиви. Про це говорили під час сесії Володимир-Волинської міської ради, – інформує 14 серпня репортер «Волинських Новин».

Питання щодо розповсюдження видання «Русь Триединая» підняв під час сесії депутат Володимир-Волинської міськради Ігор Мацюк. «Я не звик брати макулатури на вулиці, але ця газета привернула мою увагу. Я вважаю, що ця газета з таким кримінальним душком», – висловився він.
За його словами, його думку підтверджує низка статей антиукраїнського спрямування у виданні. «Наприклад, стаття про рецепт української мови – тут розповідається усе хамське, що може бути стосовно нашої мови. Підписано фрагментом із книги «Русь не русская», – навів приклад пан Мацюк.
Також промовиста стаття про різновид фашизму із фото Тараса Шевченка з надписом «Крестный отец украинского национализма», або ж публікація «Выборы Яценюка – пахнет коричневым».
Ігор Мацюк розповів, що масово газета розповсюджувалася 4 серпня поблизу Успенського Собору, коли приїздив Патріарх Московський і всія Русі Кирил. «Передплатна ціна газети 1 гривня 8 копійок у місяць, а купити її у кіоску «Укрдруку» у Володимирі можна за 85 копійок», – сказав депутат. Пан Мацюк закликав втрутитися до справи правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вого КРОК Показати IP 15 Серпня 2009 12:45
Питання з діяльністтю подібних видань повинні вирішуватись швидко й дуже болісно!!! Набридли купи фікалій якими нас пробують поливати !!!!Де дії влади?Де наші спецслужби?
Анонім Показати IP 15 Серпня 2009 14:23
що сам Патріарх агітки привіз "під реалізацію"? СБУ, ви де?
Анонімз Показати IP 16 Серпня 2009 11:38
Мабуть цей Ігор Мацюк з банди яцинюка, бо як би там не було статі (правдивої!)«Выборы Яценюка – пахнет коричневым», то він би і не підіймав стільки галасу з цієї дешевої газетки для бабульок...
Ладомир Показати IP 16 Серпня 2009 23:30
Нема у вас спецслужб і нема у вас влади. І нікому ви наф.. ненеда. Ви сіту потрібні як споживачі і як раби. От придумав :) фашищмом йому запахло. А Бандера не фашист? Від нього тхне на 20000 км!
Аноним Показати IP 17 Серпня 2009 01:25
Спецслужбы- такие новости и коменты пишут, а потом вас- в камеры и никакой свободы слова!!!
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 01:57
боявся б він(патріарх) Бога!!!волиняни,чого ж ви його яйцями не закидали,як януковича в Франику???москалі в печінках сидять!((((((
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 08:42
все правильно, нехер коричневым к власти тащится... не допустим того, что случилось на Тернопольщине, где свободовские неонацисты победили на выборах!
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 14:01
Як можна ображатися на якісь публікації про Арсенія Петровича? Він же ж показав уже, що пахне не коричневим, а жовтим. Хто ще не читав? http://juliy.livejournal.com/3291466.html
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 20:21
Розповсюдження антиукраїнського бруду в Україні це справа досить поширена, безпечна і навіть прибуткова. Невже можновладців це не турбує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus