USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У володимирському жіночому монастирі відслужили акафіст покровителям шлюбу

12 Листопада 2008 08:56
Днями у володимирському жіночому монастирі Різдва Христового вперше відслужили акафіст мученикам і сповідникам Гурію, Самонові та Авиву. Про це 12 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Волинська єпархія УПЦ КП, відтепер молитву похвали цим святим, яких вважають покровителями щасливого шлюбу, мирного сімейного життя, відправлятимуть в обителі щопонеділка.
Почастішали випадки, коли до монастиря зверталися з проханням про молитву за збереження сімей. Тож черниці вирішили започаткувати регулярне служіння акафіста святим Гурієві, Самону та Авивові, які стали мучениками за Христа на початку IV століття в сирійському місті Едеса.
В обителі Різдва Христового несуть монаший послух п’ять насельниць. Вони радо приймають паломників, охоче відгукуються на прохання про молитву. Ті, хто не має можливості прибути до Володимира для участі в монастирських Богослужіннях, можуть передавати пом’яники в Луцьку, у жіночому монастирі Святителя Василія Великого, що розташований одразу за Свято-Троїцьким кафедральним собором.
Тих же, хто бажає побувати в обителі, помолитися за свої потреби, а може й спробувати чернечого життя, матінка Марія просить зголошуватися заздалегідь за телефоном  (03342) 3-87-30 .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Листопада 2008 12:03
Реклама релігійної установи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus