USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «Волинь» перейде форвард збірної Македонії

24 Січня 2012 18:22
Луцька «Волинь» посилилась 26-річним форвардом збірної Македонії та клубу «Работнички» Душаном Савичем. Футболіст підписав контракт з українським клубом терміном на 2,5 року.

Про це повідомляє Комсомольська правда в Україні.

Савич понад тиждень перебував у тренувальному таборі «Волині» і взяв участь у кількох контрольних матчах. До України етнічний серб захищав кольори «Беласиці», «Побєди», «Вардара», «Работничків», «Брашова» (Румунія), «Ичхона» (Корея) і «Пахтакора» (Узбекистан).

Очікується, що до кінця тижня македонський легіон «Волині» поповниться ще одним футболістом. Це – 29-річний екс-гравець «Ворскли» Філіп Деспотовські, агент якого перебуває у хороших стосунках із головним тренером луцької команди Анатолієм Дем’яненком. Останній сезон македонець провів у Азербайджані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus