USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Волині» є все для хорошої гри: форма, взуття, їжа, - Пісковець

3 Травня 2013 18:05
Виконуючий обов’язки головного тренера «Волині» Анатолій Пісковець не скаржиться на умови в клубі. Мовляв, для хорошої гри є все необхідне.
Про це повідомляє sport-arena.com.ua.

Вчора вдень лучани прибули до Донецька, а ввечері відбулося тренування на стадіоні «Металург», де сьогодні «хрестоносці» зіграють із донеччанами. Вже традиційно на виїзд «Волинь» добиралася потягом, проте виконуючий обов’язки головного тренера луцької команди Анатолій Пісковець скаржитися не став. За словами 64-річного фахівця, його більше непокоїть не спосіб пересування, а травмовані футболісти.

З цієї причини проти «Металурга» не зіграють Ілієв, Суботіч і Бікфалві, а через дискваліфікацію – Ізворану. «Нам дуже бракуватиме цих футболістів, - сказав Пісковець. - Але в нашій команді багато молодих хлопців, у яких для хорошої гри все є - взуття, форма і їжа».

Незважаючи на безвиграшну серію з дев'яти матчів, а також непереконливу гру команди, Пісковець упевнений, що його підопічні дадуть бій «металургам»: «Я намагаюся психологічно налаштувати хлопців на боротьбу і сподіваюся, що вони не підведуть».

Тим часом колишній тренер «Волині» Віталій Кварцяний спростував чутки про своє повернення до Луцька. За словами Віталія Володимировича, у нього немає бажання знову опинитися біля керма «Волині». А інформацію про своє п'яте пришестя в команду назвав невдалим жартом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ф.к.в.л Показати IP 3 Травня 2013 19:18
Є все? Чому тоді втік Рамон?
Любі свині Показати IP 3 Травня 2013 20:16
Все є. Тільки нема футболістів
ФК Показати IP 3 Травня 2013 21:50
Яка жаль, а грати не хочуть!:)Це у вас, тренерів, чогось не вистачає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus