USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» їхала на матч 15 годин потягом

6 Квітня 2013 14:10
«Волинь» добиралася до Харкова 15 годин потягом
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко розповів про підготовку до поєдинку проти харківського «Металіста», який відбудеться у суботу 6 квітня. До Харкова спортсмени їхали поїздом 15 годин, - пише газета «Команда».

Анатолій Демяненко зауважитв, що команда дещо втомилася в дорозі добираючись до Харкова: «В дорозі ми провели 15 годин. Літаком, звичайно, добиратися простіше, але що поробиш, такі реалії нашого життя. Знаючи, що доведеться їхати поїздом, ми спеціально все так спланували, щоб у нас залишилося більше доби для відновлення сил і підготовки на місці до поєдинку 23-го туру».

Керманич «хрестоносців» поскаржився на велику кількість гравців основи, які не зможуть взяти участі у матчі з різних причин: «Крім дискваліфікованих Ізворану, Ілієва-Іванова і Шикова, «Волинь», на жаль, втратила на деякий термін травмованого Бікфалві. Такі втрати, звичайно, для нас дуже відчутні. Доведеться якось виходити з положення. Мене в даній ситуації радує тільки повернення Сімініна, який вже відбув покарання».

Головний тренер «Волині» зауважив, що на результат не розраховує: «Не знаю, як вийде. Можу гарантувати тільки, що ми дамо бій харків'янам. Іншого виходу у нас немає».

До речі, на минулий виїзний матч до Луганська проти місцевої «Зорі» волиняни теж добиралися потягом і у підсумку без шансів поступили 1:3. Тоді Анатолій Демяненко скаржився, що на результат вплинула довга дорога, яка втомила його гравців.

Нагадаємо, матч 23 туру між «Металістом» і «Волинню» відбудеться сьогодні в суботу 6 квітня о 19:30 в Харкові.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 6 Квітня 2013 14:45
Колод зо двадцять карт зтесали...
Александр Показати IP 6 Квітня 2013 19:48
Безусловно, это очень обидно, когда все украинские команды имеют свои самолеты для перелетов. 15 часов в поезде 20-летним парням дается очень сложно: развивается клаустрофобия, половая дисфункция и холицистит. А иной выход есть: проср..ь еще и дома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus